Klub chovateľov holubov Rysov organizuje v roku 2012 nasledujúce výstavy:

Klubová výstava výletkov 2012 - Košice

Klubová výstava výletkov sa uskutoční 20. – 21. októbra 2012 popri II. výstave východoslovenského regiónu v Košiciach vo výstavnom areáli v mestskej časti Košice - Barca. Viac informácii nájdete v prihláške a vo výstavných podmienkach.

Upozornenie: uzávierka prihlášok je už 20.9.2012! Členovia, v prihláške uveďte, že ste členmi klubu.

 

Klubová výstava holubov Rysov 2012 - Nitra

Klubová výstava sa uskutoční 10. - 11. novembra 2012 pri XV. celoštátnej výstave zvierat v Nitre vo výstavnom areáli Agrokoplexu. Viac informácii nájdete v prihláške a vo výstavných podmienkach.

Uzávierka prihlášok je 28.9.2012. Členovia, v prihláške uveďte, že ste členmi klubu.

 

Ďalšie zaujímavé výstavy v roku 2012:

Európska výstava 2012 - Leipzig (Lipsko)

Klub Rysov bude mať zastúpenie aj na európskej výstave v Lipsku, už je síce po uzávierke, ale ak by Vás zaujímali propozície a ďalšie informácie, nájdete ich na stránkách Slovenského zväzu chovateľov.

 

Klubová výstava českého Klubu chovateľov holubov Rysov - Tečovice

Podobne ako vlani tak aj tento rok sa v Tečoviciach uskutoční klubová výstava českých Rysárov. Na túto výstavu sme boli opäť pozvaný predsedom českého klubu Radimom Kutrom. Vyzývame preto všetkých našich členov, aby, ak môžu, sa tejto výstavy zúčastnili, predovšetkým aj aktívne prihlásením holubov. Výstava sa uskutoční 1. - 2.12.2012, holuby stačí priviezť v sobotu 1.12.2012 ráno. Pre viac informácii sa môžete obrátiť priamo na priateľa Kutru, alebo na predsedu klubu priateľa Moška. Bolo by vhodné, aby sme sa medzi sebou dohodli na nejakom organizovanom zvoze holubov, prípadne aj na spoločnej ceste.